Referencer

Vi udfører det tømrerarbejde som du måtte stå og have brug for hjælp til, og tilbyder både rådgivning og eksekvering af mindre og større opgaver for private og virksomheder.

Byggefirma med en høj faglig stolthed

Vi udfører det tømrerarbejde som du måtte stå og have brug for hjælp til, og tilbyder både rådgivning og eksekvering af mindre og større opgaver for private og virksomheder.

Halbyggeri

Kvalitetsbevidst og fleksibelt halbyggeri

Har du brug for en isoleret ridehal? En slidstærk stålhal med en robust stålspær? Eller måske en smuk hal i træ? Uanset dine halbehov er du kommet til rette sted. Hos JT Byg er vi nemlig eksperter i at skabe skræddersyede løsninger indenfor halbyggeri, og vi er dedikerede til altid at levere kvalitetsbevidste resultater.

​Uanset hallens størrelse-, materiale- og isolationsvalg står vores ekspertteam altid klar til at opfylde dine unikke krav, og med vores placering i Kibæk er vi kun en kort køretur fra både Herning, Ikast og Brande.

Staldbyggeri

Vi har altid arbejdet tæt med landbruget og har stor kompetence i opførelse af en lang række maskinhaller svine og kvægstalde, samt erfaring i støbning af silofundamenter og køresiloer. Når en ny stald skal etableres – eller en ældre renoveres – er det vigtigt at tænke i investering og bundlinje.

Dertil er der dele ved staldbyggeriet, som stiller krav til projekteringen og planlægningen, så alt forløber efter planen og lever op til kravene for staldbyggeri. I samarbejde med faste, kompetente samarbejdspartnere skaber vi projekter, som passer til vores kunders behov.

Søger du et kvalitetsbevidst byggefirma til din opgave?

os JT Byg er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed også omfattet af Byg Garanti. Som medlem af Dansk Byggeri forpligter vi os til at levere et godt og solidt arbejde – selvfølgelig! Gennem den tilhørende Byg Garantiordningen er du sikret i de sjældne situationer, hvor der er behov for udbedring. Du er velkommen til at kontakte vores byggefirma for at høre mere om vores arbejdsområder eller vores priser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den opgave, som du har brug for vores hjælp til.